ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ημέρες Καριέρας 2015 από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ Νοτίων Προαστίων

XiniΚορυφαίες εταιρείες της αγοράς δίνουν ραντεβού… εργασίας με τους σπουδαστές και αποφοίτους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Νοτίων Προαστίων, από τις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2015, στη Γλυφάδα!




Ραντεβού εργασίας και πρακτικής άσκησης δίνουν κορυφαίες εταιρείες της αγοράς με τους άρτια καταρτισμένους και ταλαντούχους σπουδαστές και αποφοίτους του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, Λ. Βουλιαγμένης 57, στο πλαίσιο των Ημερών Καριέρας & Σταδιοδρομίας που θα πραγματοποιηθούν στις 24, 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου και αφορούν στο επαγγελματικό αντικείμενο 13 Τομέων Σπουδών!




Οι Career Days των ΙΕΚ ΞΥΝΗ έρχονται ως αντίβαρο στην ανεργία που μαστίζει τους νέους και τις νέες της χώρας μας, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες σπουδαστές-αποφοίτους των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αλλά και σε αποφοίτους άλλων Επαγγελματικών Σχολών και Δημοσίων ΙΕΚ των Νοτίων Προαστίων, να έρθουν σε επαφή με ισχυρά ονόματα της αγοράς εργασίας σε κλάδους, όπως:

Τουρισμός, Πληροφορική & Νέες Τεχνολογίες, Υγεία, Ομορφιά, κ.ά




Xini CD0215 Εκατοντάδες νέοι και νέες που θέλουν να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα στην καριέρα τους, θα δώσουν για ακόμα


Read more...






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Εκπαίδευση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video