ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό “LIGHT IT UP BLUE”

AMC 2014Την Πέμπτη, 2 Απριλίου, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετείχε ενεργά στην παγκό¬σμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό “LIGHT IT UP BLUE” (LIUB) του Autism Speaks (του μεγαλύτερου οργανισμού για άτομα με αυτισμό), δίνοντας ένα μήνυμα στήριξης στον αγώνα υπέρ της ευαισθητοποίησης του κοινού αλλά και των φοιτητών και ακαδημαϊκών του για την πάθηση.
AMC Autismosa Πιο συγκεκριμένα, το προσωπικό, οι φοιτητές, η επίσημη ιστοσελίδα και τα social media (Facebook, Twitter) του Μητροπολιτικού Κολλεγίου «ντύθηκαν» σε μπλε χρώματα, ενώ η καμπάνια LIUB προωθήθηκε τόσο με αφίσες στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, όσο και με δελτία τύπου και σχετικές δημοσιεύσεις στα social media.
Κάθε χρόνο, στις 2 Απριλίου, έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αυτισμό. Ο αυτισμός είναι μία σύνθετη διαταραχή με μεγάλο εύρος δυσκολιών αλλά και ικανοτήτων στα άτομα, όπου εμφανίζεται. Νέες έρευνες αναφέρουν ότι η συχνότητα εμφάνισης φτάνει σήμερα έως και 1 ανά 88 παιδιά.
AMC Autismosb Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο δεν θα μπορούσε


Read more...


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Εκπαίδευση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video