ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προτάσεις της ΔΑΠ για την εκπαίδευση

Προτάσεις της ΔΑΠ για την εκπαίδευση

Προτάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση που ξεκινούν από τη φύλαξη των πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων και φτάνουν έως τις πανελλαδικές εξετάσεις, κατέθεσε η ΔΑΠ, η φοιτητική παράταξη που πρόσκειται στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.



Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων, Αποστόλης Μπακόλας, ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ, Κώστας Μεϊντής και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ​, Σάκης Ιωαννίδης, χαρακτήρισαν παράνομες τις καταλήψεις και έκαναν λόγο ότι «συγκεκριμένες μειοψηφίες εκμεταλλεύονται την έλλειψη κανόνων για να κλείνουν τις σχολές και να εξυπηρετούν τους κομματικούς τους σκοπούς».



Τα τρία στελέχη της νεολαίας της ΝΔ τάχθηκαν, επίσης, υπέρ της δημιουργίας ειδικού σώματος φύλαξης για τα πανεπιστήμια κατά τα διεθνή πρότυπα (αναφέρθηκαν τα παραδείγματα των Πανεπιστημίων του Λίβερπουλ στη Βρετανία, του Πρίνστον στις Ηνωμένες Πολιτείες και του Ρότερνταμ στην Ολλανδία), ενώ ζήτησαν να ψηφιστεί ειδικός νόμος που θα ορίζει τη λειτουργία του φοιτητικού και σπουδαστικού κινήματος, όπως ορίζει το άρθρο 16 παρ. 5 του Συντάγματος.



Ως προς το σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τάχθηκαν υπέρ της απεμπλοκής του Λυκείου από τις πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ προτείνουν την καθιέρωση προπαρασκευαστικού έτους και ενός μικτού συστήματος εξετάσεων.



Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κράτησε αποστάσεις από την πρόταση των πρυτανικών αρχών του ΕΚΠΑ να λαμβάνονται οι αποφάσεις για καταλήψεις ή αποχή από τα μαθήματα με ηλεκτρονική ψηφοφορία.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Εκπαίδευση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video