ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δέκα Ελληνες εκπαιδευτικοί πρωτοπόροι στη χρήση της τεχνολογίας

Mathites texnologiaΒοηθούν τους μαθητές να μάθουν και να καταφέρουν περισσότερα σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι έξυπνες φορητές συσκευές και η χρήση cloud υπηρεσιών




Δέκα εκπαιδευτικοί από την Ελλάδα επιλέχθηκαν στο παγκόσμιο πρόγραμμα Microsoft Innovative Educator (ΜΙΕ) Expert από τη Microsoft για την επιτυχημένη προσπάθειά τους στη χρήση της τεχνολογίας με στόχο να βοηθήσουν τους μαθητές να μάθουν και να καταφέρουν περισσότερα και εντέλει να επιτύχουν σε έναν mobile first, cloud first κόσμο.




Οι εκπαιδευτικοί επιλέχθηκαν από την Ελλάδα με βάση το έργο τους για την ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων αλλά και τη διάθεσή τους να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν την εκπαιδευτική κοινότητα να αναπτύξει δεξιότητες πάνω στις νέες τεχνολογίες, για να βελτιώσουν την εκπαιδευτική διαδικασία. Και σε αυτό το πλαίσιο, βρίσκονται και φέτος στη διάθεση της κοινότητας των εκπαιδευτικών του Προγράμματος Συνεργάτες στη Μάθηση για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να υποστηρίξουν το έργο όλων των συναδέλφων.




Κάθε χρόνο, η Microsoft επιλέγει MIE Experts (παλαιότερα ήταν γνωστοί ως Expert Educators) για να συμμετέχουν σε μια παγκόσμια και αποκλειστική κοινότητα, η οποία χαράζει το δρόμο στους συναδέλφους τους για να μοιράζονται τις ιδέες τους, να


Read more...






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Εκπαίδευση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video