ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εξωγήινη ζωή μέχρι το 2025 ελπίζει να βρει η NASA

SympanΤο μυστήριο που η λύση του μπορεί να αλλάξει όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε και να ανατρέψει τις βάσεις του πολιτισμού μας μια για πάντα απαντά η NASA αφού κατ 'όπως φαίνεται όχι μόνο πιστεύει πως δεν είμαστε μόνοι στο Σύμπαν αλλά υπολογίζει να το εξακριβώσει μέχρι το 2025 έχοντας βρει ίχνη εξωγήινης ζωής.


Σύμφωνα με τις δηλώσεις μίας εκ των επικεφαλής των επιστημονικών ομάδων της NASA, την Δρ. Ellen Stofan, μέσα στην επόμενη δεκαετία θα βρούμε ισχυρές ενδείξεις για ζωή σε άλλους πλανήτες πέρα από την Γη, ενώ οι αδιάσειστες αποδείξεις εξωγήινης ζωής εκτιμάται ότι θα έρθουν εντός των επόμενων 20 με 30 χρόνων.


Η NASA φέρεται να έχει έτοιμο πλάνο αναφορικά με το πού θα αναζητήσει εξωγήινη ζωή, ενώ η υπάρχουσα τεχνολογία αποδεικνύεται σε πολλές περιπτώσεις επαρκής για τις αναζητήσεις αυτές. Μάλιστα, η Δρ. Ellen Stofan, φαίνεται πως δεν είναι η μόνη που πιστεύει τον ερχομό των εξελίξεων αυτών αφού και πολλές άλλες φωνές μέσα στη NASA πιστεύουν ότι δεν απέχουμε πολύ από την εποχή της συνταρακτικής αποκάλυψης ότι υπάρχει και αλλού ζωή στο Σύμπαν.


Σε πρώτη φάση, οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως η ζωή μπορεί να βρίσκεται σε υγρούς πλανήτες ή ακόμα και σε δορυφόρους μεγάλων πλανητών του Ηλιακού μας συστήματος, με την Ευρώπη που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Δία, να αποτελεί έναν από τους πιο πιθανούς υποψήφιους, καθώς κρύβει έναν τεράστιο ωκεανό σε υγρή μορφή, στοιχείο που είναι πάντοτε θετικό στην ανάπτυξη κάποιας μορφής ζωής.

 

Πηγή: newsbeast.gr


Δείτε περισσότερα τεχνολογικά νέα: http://ift.tt/1sM3MKH



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Εκπαίδευση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video