ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Growing Effective Entrepreneurial Teams» Εκδήλωση με θέμα την Ανάπτυξη Επιτυχημένων Επιχειρηματικών Ομάδων από το ALBA Graduate Business School και ...

ALBATo κέντρο επιχειρηματικότητας AHEAD του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και το IE Business School της Μαδρίτης διοργανώνουν στις 11/5/2015 την εκδήλωση με θέμα «Growing Effective Entrepreneurial Teams».


Η εκδήλωση έχει σαν στόχο να απαντηθούν τα ερωτήματα που συχνά αντιμετωπίζουν τα start ups, αλλά και άλλες μικρές επιχειρήσεις, στην προσπάθειά τους να προσελκύσουν το κατάλληλο προσωπικό για να υποστηρίξουν την ανάπτυξή τους. Μέσα από πρακτική συζήτηση και με βάση την εμπειρία επιχειρηματιών που αντιμετώπισαν πρόσφατα αυτά τα ερωτήματα, θα δοθεί η δυνατότητα να ξεδιπλώσουμε ένα από τα πλέον σημαντικά προβλήματα των νέων επιχειρήσεων.


ALBA GrowingΠροσκεκλημένος ομιλητής είναι ο Max Oliva, Καθηγητής Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στο ΙΕ Business School και με σημαντική εμπειρία τόσο σε μεγάλες εταιρείες όσο και στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων. Ο Max Oliva θα μιλήσει για την θεωρία και την πράξη της ανάπτυξης αποτελεσματικών επιχειρηματικών ομάδων.


Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συζήτηση με ιδρυτές Ελληνικών startups με διεθνή εμπειρία που είτε πέρασαν πρόσφατα τη διαδικασία ανάπτυξης της ομάδας τους ή την αναπτύσσουν αυτήν την περίοδο. Στη συζήτηση αυτή θα συμμετάσχουν ο Βασίλης Δήμου συνιδρυτής του Skroutz.gr, ο Μιχάλης Γκόντας συνιδρυτής του Forky.gr και ο Βασίλης Νικολόπουλος συνιδρυτής της Intelen Inc. Η συζήτηση θα είναι ανοικτή και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απευθύνει σχετικές ερωτήσεις στους προσκεκλημένους ομιλητές.


Το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο: http://ift.tt/1aUIC97. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά στο αμφιθέατρο του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, Ξενίας 6-8 στην Αθήνα (Πλ. Μαβίλη), με ώρα προσέλευσης 18:30. Θα ακολουθήσει networking cocktail.


Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Μαριέλμα Πατέλη στο mpateli@alba.edu.gr και 2108964531.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: http://ift.tt/1jfxYfK



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Εκπαίδευση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video