ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τι σημαίνουν τα σύμβολα στο πίσω μέρος των iPhone

iPhone pisomerosΟι κάτοχοι συσκευών iPhone, λογικά, θα έχουν προσέξει μια σειρά συμβόλων που φιγουράρουν στο πίσω και κάτω μέρος της συσκευής τους.


Τι σημαίνουν όμως αυτά τα σύμβολα που η Apple τοποθετεί στη δημοφιλή σειρά κινητών της τηλεφώνων; Ας τα δούμε αναλυτικά…


– FC: Το πρώτο σύμβολο στην πραγματικότητα είναι το «FCC», καθώς μέσα στο «C» κρύβεται και ένα μικρότερο C. Πρόκειται για την ένδειξη ότι η συσκευή συμμορφώνεται με τα πρότυπα της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών των ΗΠΑ (Federal Communications Commission – FCC) που ασχολείται με συσκευές που χρησιμοποιούν ραδιοσυχνότητες. Τα τηλέφωνα βρίσκονται στην Class B, που υποδεικνύει ότι δεν στέλνουν ή δέχονται επικίνδυνη ακτινοβολία κάτω από φυσιολογικές συνθήκες.


– Ο κάδος με το Χ: Το επόμενο σύμβολο με τον κάδο σκουπιδιών με το απαγορευτικό Χ, συμβουλεύει τους χρήστες να μην πετάξουν τη συσκευή τους μαζί με τα οικιακά απορρίμματα. Αντίθετα, η εταιρεία συμβουλεύει τους χρήστες να επικοινωνούν με τον τοπική αρχή συλλογής απορριμμάτων ώστε να μάθουν πώς θα ξεφορτωθούν τη συσκευή τους. Το συγκεκριμένο σύμβολο υποδεικνύει τη συνεργασία με την ευρωπαϊκή οδηγία σχετικά με την απόρριψη ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.


– 0682 και CE: Πρόκειται επίσης για ευρωπαϊκά σύμβολα. Ο αριθμός προσδιορίζει ποιος ενέκρινε τη συσκευή (Cetecom ICT) και το «CE» (Conformite Europeenne) δείχνει ότι το προϊόν συμμορφώνεται με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και έτσι επιτρέπεται η ελεύθερη διακίνησή του στην ευρωπαϊκή αγορά.


– Θαυμαστικό μέσα σε κύκλο: Το συγκεκριμένο σύμβολο δείχνει ότι πρόκειται για ασύρματη συσκευή δεύτερης Κλάσης (Class II), πληροφορία ιδιαίτερα χρήσιμη για κατοίκους χωρών όπου δεν είναι παντού διαθέσιμες οι συχνότητες που η συσκευή θα επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει.

 

Πηγή: techit.gr


Δείτε περισσότερα τεχνολογικά νέα: http://ift.tt/1sM3MKH



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Εκπαίδευση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video