ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

MBA International Program - Open Day Presentation

MBA International2015Αν σχεδιάζετε τα επόμενα βήματα της καριέρας σας στον χώρο των επιχειρήσεων, ως στελέχη ή ως επιχειρηματίες, σας προσκαλούμε στην ανοιχτή παρουσίαση (Open Day Presentation) του MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις 6 Μαΐου 2015.


Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους βασικούς πυλώνες στους οποίους διαρθρώνεται το πρόγραμμα και να μάθετε πώς θα μπορούσε να επηρεάσει η παρακολούθηση ενός κορυφαίου προγράμματος MBA τα επόμενα βήματα της σταδιοδρομίας σας.


Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από τον Διευθυντή του Προγράμματος, Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δρ. Γιώργο Ιωάννου και, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει αναφορά στις πρωτοποριακές πρωτοβουλίες του προγράμματος σε θέματα καινοτομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας κλπ, που εισήχθησαν πρόσφατα στο πρόγραμμα σπουδών.


Επίσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσετε με καθηγητές, φοιτητές, αποφοίτους και στελέχη του προγράμματος για ένα πλήθος θεμάτων, όπως τις προοπτικές διεθνούς δικτύωσης και καριέρας, τη δυνατότητα χρηματοδότησης των σπουδών σας και τη διαδικασία υποβολής αίτησης.


Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 στις 6.00 μμ στο κτήριο των Μεταπτυχιακών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ευελπίδων 47Α & Λευκάδος 33, 8ος όροφος, αίθουσα 802).


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2108203659 και 2108203677 ή στο imba@aueb.gr.


Για να δηλώσετε συμμετοχή στην παρουσίαση, κάντε την εγγραφή σας εδώ.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: http://ift.tt/1jfxYfK



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Εκπαίδευση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video