ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δωρεάν τα Windows 10 σε όσους τα δοκιμάσουν

Windows10Η Microsoft ανακοίνωσε αρχικά στο blog της ότι θα δώσει δωρεάν τα Windows 10 σε όσους εγγραφούν στο Windows Insider Program και έπειτα άλλαξε κάπως την απόφασή της.


Ουσιαστικά, αυτό που απαιτείται είναι το downloading και η εγκατάσταση της έκδοσης 10130 του νέου λειτουργικού συστήματος και η σύνδεση του Microsoft Account με το Windows Insider Program. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί κανείς να αποκτήσει την εμπορική έκδοση των Windows 10 εντελώς δωρεάν. Τα Windows 10 έτσι πιστευόταν ότι θα είναι αυθεντικά.


Το Windows Insider Program είναι σε ισχύ από τον περασμένο Οκτώβριο και ζητά από τους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τα νέα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού συστήματος μέχρι την επίσημη εμφάνισή του στις αγορές στις 29 Ιουλίου. Όπως πολύ σωστά αναφέρει το Liliputing, με τον τρόπο αυτό και μέσω Windows Insider Program θα μπορούσε να αποκτήσει δωρεάν τα Windows 10 ακόμα και ένας χρήστης που τρέχει μέχρι σήμερα πειρατικά WIndows.


To κακό είναι ότι η Microsoft φαίνεται να στέλνει μπερδεμένα μηνύματα για τη στρατηγική που θέλει να ακολουθήσει, μέσα από την σχετική ενημέρωση στο επίσημο blog της, καθώς δεν ξεκαθαρίζει απόλυτα το εάν θα είναι αυθεντικά τα Windows 10 που θα έχουν προκύψει από το clean install στο πλαίσιο του Windows Insider Program για κάποιον που είτε χρησιμοποιούσε πειρατικά Windows, είτε δεν είχε σε χρήση το δικό της λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή του. Στην αρχή το έγραφε, αλλά μετά απέσυρε τη λέξη αυθεντικά, δημιουργώντας υποψίες ότι θα πρέπει κανείς να έχει αγοράσει τουλάχιστον μία φορά τα Windows, προκειμένου να περάσει δωρεάν στο νέο λειτουργικό.

 

Πηγή: pestaola.gr


Δείτε περισσότερα τεχνολογικά νέα: http://ift.tt/1sM3MKH



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Εκπαίδευση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video