ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρουσίαση ερευνητικής εργασίας αποφοίτου Λογοθεραπείας στο Διεθνές Συνέδριο για την Εκπαίδευση Κωφών

AMC 2014Η απόφοιτη του Τμήματος Λογοθεραπείας της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Χαρίκλεια Χατζηδημήτρη παρουσίασε τα αποτελέσματα έρευνάς της στο 22ο Διεθνές Συνέδριο για την Εκπαίδευση Κωφών (22nd International Congress on the Education of the Deaf, ICED 2015) που διεξήχθη στην Αθήνα μεταξύ 6-9 Ιουλίου 2015.


Ειδικότερα, σε συνεργασία με τη Δρ. Μαριάννα Χατζοπούλου (ειδική παιδαγωγό, διερμηνέα νοηματικής γλώσσας, διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων Πεύκης-Λυκόβρυσης), παρουσίασε πειραματική εργασία με τίτλο: "Κατάκτηση του φωνολογικού συστήματος της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας από το κωφό παιδί κωφών γονέων” (“Phonological Acquisition In Greek Sign Language”).


AMC EkpaideusikofonΤο 22ο Διεθνές Συνέδριο για την Εκπαίδευση Κωφών (ICED) είναι το πιο διακεκριμένο σώμα στο χώρο της εκπαίδευσης κωφών και βαρηκόων και το παλαιότερο συνέδριο γενικά στον χώρο της εκπαίδευσης, καθώς το πρώτο συνέδριο διεξήχθη στο Παρίσι το 1878. Από το 1970, το ICED οργανώνεται σταθερά κάθε πέντε χρόνια σε διαφορετικές χώρες και αποτελεί ένα φόρουμ προβολής της έρευνας και ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών για την εκπαίδευση των κωφών και βαρηκόων.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τµήµα Λογοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι το πρώτο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στη Λογοθεραπεία που προσφέρθηκε στην Ελλάδα και το μόνο με ιστορία μεγαλύτερη των 15 ετών στην ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση. Επίσης, είναι το μοναδικό ακαδημαϊκό τµήµα ιδιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος το οποίο συμμετέχει σε ερευνητικές δραστηριότητες Πανεπιστημίων και διεθνή επιστημονικά συνέδρια.


Περισσότερες πληροφορίες για το Tμήμα Λογοθεραπείας μπορείτε να βρείτε στο site του Μητροπολιτικού Κολλεγίου http://ift.tt/1FWFnIT

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: http://ift.tt/1jfxYfK



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Εκπαίδευση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video