ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μεγάλη διάκριση για φοιτητή του MEDITERRANEAN COLLEGE!

MC newΜεγάλο τιμητικό βραβείο κατέκτησε η μεταπτυχιακή φοιτήτρια του MEDITERRANEAN COLLEGE, Σταματία Φαφαλιού, στο συνέδριο «MA EDUCATION WORKS» που διοργάνωσε το κορυφαίο βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή του Κολλεγίου.


Το MEDITERRANEAN COLLEGE διατηρεί πολύ-επίπεδη, στρατηγική συνεργασία δικαιόχρησης (franchise agreement) με το University of Derby, το Νο1 σε κατάταξη πανεπιστήμιο μεταξύ των βρετανικών πανεπιστημίων που εκπροσωπούνται στην Ελλάδα- σύμφωνα με την πανεπιστημιακή κατάταξη του Guardian (2015)- στους Τομείς Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων, Marketing, Παιδαγωγικών Σπουδών, Μηχανικών και Τουρισμού/Φιλοξενίας, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων.


MC Education ConferenceΣτο συνέδριο -το οποίο διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά και πραγματεύεται σύγχρονα θέματα της Εκπαίδευσης, όπως διά βίου μάθηση, ηγεσία και διαχείριση κρίσεων μέσα στην τάξη- συμμετείχαν, για πρώτη φορά, 3 φοιτήτριες του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Εκπαίδευση (MA Education) του Mediterranean College με τις εργασίες τους: η κα Σταματία Φαφαλιού, η κα Αικατερίνη Σατόλια και η κα Χριστίνα Γκιόκα.


Οι συμμετοχές τους απέσπασαν θετικά σχόλια από την επιτροπή, ενώ η εργασία της κας Σταματίας Φαφαλιού κατέκτησε τιμητικό βραβείο.


Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ

Read more...



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Εκπαίδευση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video