ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απονομή βραβείων William Stanley Moss για το έτος 2015 από το Πανεπιστήμιο Κρήτης

panepistimio-krhths11Την Τρίτη 21 Ιουλίου, ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί στα Διδακτήρια της Φιλοσοφικής Σχολής (Αμφιθέατρο Α΄) του Πανεπιστημίου Κρήτης η τελετή απονομής των βραβείων William Stanley Moss για το έτος 2015. Ο William Stanley Moss ή, όπως ήταν γνωστός, Billy Moss (1921-1965) πήρε μέρος στην αντίσταση εναντίον των Γερμανών στην Κρήτη. Μετά το τέλος του πολέμου αποτύπωσε τις μνήμες και τις εμπειρίες του από τον πόλεμο σε βιβλία που σημείωσαν μεγάλη εκδοτική επιτυχία. Ένα από αυτά (Ill Met by Moonlight) γυρίστηκε και ταινία. Η κόρη του, Gabriella Bullock, διέθεσε μέρος του ποσού που απορρέει από τα πνευματικά δικαιώματα των βιβλίων του πατέρα της και θέσπισε ετήσια βραβεία για μεταπτυχιακούς φοιτητές των Τμημάτων Φιλολογίας και Ιστορίας και Αρχαιολογίας ως έκφραση χρέους και ευγνωμοσύνης προς τον κρητικό λαό. Φέτος βραβεύονται οι μεταπτυχιακοί φοιτητές: Εμμανουέλα Τζαγάκη και Ευαγγελία Δημητρακάκη (Τμήμα Φιλολογίας) και Ιωσήφ Ψαρουδάκης (Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας). Η επίδοση των βραβείων θα γίνει από τη χορηγό των Βραβείων κυρία Gabriella Bullock και παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης Καθηγητή Ευριπίδη Γ. Στεφάνου, της Κοσμήτορος της Φιλοσοφικής Σχολής Καθηγήτριας Λουκίας Αθανασάκη, της Προέδρου του Τμήματος Φιλολογίας Καθηγήτριας Αγγέλας Καστρινάκη και της Προέδρου του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας Καθηγήτριας Αντωνίας Κιουσοπούλου.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Εκπαίδευση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video