ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Άνοιξη και οι μανούλες όλου του κόσμου, γιορτάζουν!

Protypa giortimamas2015Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν όλους την Κυριακή 10-05-2015 από τις 10:00 ως τις 16:00 στον καταπράσινο κήπο του Σχολείου για μια μέρα γεμάτη με παιχνίδια, αγώνες, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, μουσική, χορό, θέατρο, εικαστικές δημιουργίες, barbecue και πολλές εκπλήξεις για τις μαμάδες, που γιορτάζουν.


Συμμετέχουν όλοι οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού με διαθεματικές εργασίες που εκπόνησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς καθώς και τα τριάντα διαφορετικά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης (clubs) των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων.

 

• Για τους πιο … survival τύπους θα λειτουργεί στίβος περιπέτειας με Θιβετιανή γέφυρα, οριζόντια σκαλοπάτια, αιωρούμενο κορμό, οριζόντια διαπέραση και πίστα αναρρίχησης, για να πάρουν μια γεύση από όσα θα ζήσουν στο Survival Kids English Summer Camp και από τις 12:00 έως τις 14:30 στο γήπεδο μπάσκετ του Σχολείου οι γυμναστές του S.K.ESC πρωταθλητές στο Roller hockey Ελλάδος 2013, θα δείξουν στα παιδιά τεχνικές του rollerblading και roller hockey (μπορείτε να φέρετε τον δικό σας εξοπλισμό ή να χρησιμοποιήσετε αυτόν του Σχολείου μας).

• Για τους λάτρεις των σπορ υπάρχουν αγώνες ποδοσφαίρου, επιδείξεις Tae Kwon Do και τένις.

• Για τους εραστές των

Read more...



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Εκπαίδευση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video