ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Studdle: Η εφαρμογή που λύνει τα χέρια στους Έλληνες φοιτητές

StuddleΜία χρήσιμη εφαρμογή που θα βοηθήσει πολλούς νέους αλλά και παλιούς φοιτητές, δημιούργησε 26χρονος απόφοιτος του ΟΠΑ σε συνεργασία με άλλους 5 προγραμματιστές. Πρόκειται για το studdle που λύνει τα χέρια των φοιτητών.


Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για Android και iOS και ήδη την έχουν κατεβάσει 6.000 χρήστες, ενώ τουλάχιστον 5.000 τη χρησιμοποιούν καθημερινά.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, το studdle παρέχει όλες τις χρηστικές πληροφορίες που ψάχνουν οι φοιτητές, όπως πρόγραμμα μαθημάτων, συγκοινωνία, ανακοινώσεις για απεργίες και γενικές ενημερώσεις για τη σχολή.


Όπως εξηγεί ο εμπνευστής της, Δημήτρης Κανέλης: «Σπούδαζα στο ΟΠΑ όταν έφτιαξα μία πρώτη εκδοχή της εφαρμογής και την έδωσα δωρεάν στους συμφοιτητές μου. Η μεγάλη απήχηση που είχε με ώθησε να την αναπτύξω περαιτέρω και έτσι το Γενάρη παρουσιάσαμε με τους συνεργάτες μου τη νέα εφαρμογή που περιλαμβάνει όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Αττικής, καθώς και την Καλών Τεχνών και τα Πανεπιστήμια Μακεδονίας και Θεσσαλονίκης.»


Όσο για το μέλλον της εφαρμογής ο 26χρονος εξηγεί: «Ζητάμε από τους πρυτάνεις να υιοθετήσουν επίσημα την εφαρμογή ώστε να είμαστε σε θέση να αντλήσουμε πληροφορίες και δια ζώσης από τα πανεπιστήμια και να παρέχουμε νέες υπηρεσίες. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε ειδικές ανακοινώσεις, αναβολές μαθημάτων, νέα των γραφείων διασύνδεσης, ακόμα και ειδοποιήσεις για προγράμματα μαθητείας ή αγγελίες εργασίας».


Προς το παρόν ωστόσο το studdle επεκτείνεται με σκοπό την κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας.

 

Πηγή: iefimerida.gr


Δείτε περισσότερα τεχνολογικά νέα: http://ift.tt/1sM3MKH



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Εκπαίδευση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video