ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρουσίαση αποφοίτων του Τμήματος Λογοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε Διεθνές Συνέδριο Γλωσσολογίας

AMC 2014Δύο απόφοιτες του Τμήματος Λογοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου παρουσίασαν τα αποτελέσματα των πτυχιακών τους εργασιών στο διεθνές συνέδριο Πειραματικής Γλωσσολογίας (International Conference on Experimental Linguistics – ExLing 2015), το οποίο διεξήχθη στην Αθήνα στις 26-27 Ιουνίου 2015.


Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Παπαδιαμαντοπούλου σε συνεργασία με τη Δρ. Ελίνα Νιργιανάκη (γλωσσολόγο φωνητικό, καθηγήτρια του Τμήματος Λογοθεραπείας), παρουσίασε την εργασία με τίτλο: “The effects of normal aging on obstruents’ acoustic characteristics” («Οι επιδράσεις της φυσιολογικής γήρανσης στα χαρακτηριστικά των εμποδιστικών συμφώνων») και η Μαίρη Κονταξή σε συνεργασία με τη Δρ. Ανθή Χαϊδά (γλωσσολόγο φωνητικό, καθηγήτρια του Τμήματος Λογοθεραπείας), παρουσίασε την εργασία με τίτλο: “Question Intonation of Greek-American Simultaneous Bilinguals” («Επιτονισμός των ερωτήσεων των ταυτόχρονα δίγλωσσων Ελληνο-Αμερικανών»).


AMC Logotherapeia1Οι απόφοιτες είχαν ενεργό ρόλο και στην οργάνωση και διεξαγωγή του συνεδρίου, ως εθελόντριες της Οργανωτικής Επιτροπής.


Το συνέδριο ExLing 2015 είναι το 6ο κατά σειρά διεθνές συνέδριο πειραματικής γλωσσολογίας που λαμβάνει χώρα στην Αθήνα, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Εταιρείας Λόγου και Επικοινωνίας (International Speech Communication Association

Read more...



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Εκπαίδευση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video